Gošća Borisa Homovca u ovotjednom u Art Caffeu je televizijska legenda Ksenija Urličić

Gošća Borisa Homovca u ovotjednom u Art Caffeu je televizijska legenda Ksenija Urličić
Foto: Unimedia

Gošća Borisa Homovca u ovotjednom u Art Caffeu je poznata spikerica, voditeljica, scenaristica i urednica Ksenija Urličić.

Premijerno emitiranje je na Z1 televiziji u četvrtak 11.2. u 18.30 sati a na ostalim televizijama partnerim prema rasporedu: Tv Jadran, Plava tv Vinkovci, SBTV, Trend tv, Šivenik tv, Prigorska tv a u BIH na RTV HB.

Televizijska legenda, spikerica i voditeljica na Televiziji Zagreb, Radio Zagrebu i HRT-u, gdje je u posljednjih 20 godina karijere ostavila najveći trag kao kontroverzna, ali i najbolja urednica Zabavno-glazbenog programa.

U razgovoru otkriva koliki je perfekcionist i pedantna osoba, vjeruje li u sudbinu, zašto su strepili od nje dok je sjedila u uredničkoj fotelji, zašto je bila ljubomorna na pokojnu Helgu Vlahović Brnobić i Željku Fattorini, što misli o današnjim likovima s malog ekrana te zbog čega godinama nije razgovarala s kolegom Oliverom Mlakarom.

Otkriva i u kakvim je odnosima ljubavi i mržnje bila s Tončijem Vrdoljakom, komentira debakle Hrvatske na Eurosongu te kako izgledaju susreti na ručkovima televizijskih “golden girls” i koja od njih najbolje kuha…

Prethodne emisije pogledajte na Youtube kanalu Art Caffe: https://www.youtube.com/playlist?list=PLQzxmkpRV7-Xg3Z_k1ESbviuzkBUNYE2L