Glumica Sandra Lončarić u Art Caffeu gledateljima otkriva detalje svoje zanimljive životne priče

Glumica Sandra Lončarić u Art Caffeu gledateljima otkriva detalje svoje zanimljive životne priče
Foto: Unimedia

Sandra Lončarić, prva nacionalna prvakinja Drame HNK u Osijeku, popularna televizijska i filmska glumica, gostuje kod Borisa Homovca u Art Caffeu.

Jedna od najpopularnijih domaćih glumica gostuje u Art Caffeu i govori o svojoj karijeri, životnim izazovima i planovima za budućnost.

Sandra u iskrenom i opuštenom razgovoru upoznaje gledatelje sa zanimljivom životnom pričom, koja je kao dijete gastarbajtera u Švicarskoj, preko Našica vodi do Osijeka, gdje je završila Akademiju i postala članicom nacionalne kazališne kuće. Otkriva da je imala prigodu odigrati glavne uloge u repertoaru, koje bi u Zagrebu mogla samo sanjati: Bobočka, Maša, Tena, Ana Karenjina, Maria Stjuart, Ljubov Andrejevna…

Priznaje koliko je bila razočarana kad nakon što je dobila Zlatnu arenu u Puli nije snimila glavnu ulogu na filmu te kako se nosi sa zahtjevima redatelja za slobodnijim scenama i razodijevanjem.

Progovara o tome kako je ostala samohrana majka, kako je počela dobivati kompleksne uloge kontroverznih i nesretnih žena, ogrezlih u alkohol i opijate, te kako je publika još najviše identificira s likovima iz telenovela. Priča zašto je imala potrebu napisati i režirati film inspiriran divom europskog filma Rommy Schneider.

Art Caffe možete pogledati premijerno u četvrtak, 03. lipnja, u 18.30 sati i u suboru u 23.00 sata na Z1 televziji te na službenom Youtube Art Caffe kanalu: https://youtu.be/DLcffh1Aac8 ili na partnerskim televizijama Tv Jadran, RTV HB, SBTV, Vinkovačka plava tv, Trend tv, Šibenik tv, Prigorska tv.