Almira Osmanović otkriva zašto je pala u depresiju kad je preuzela splitski balet

Almira Osmanović
Foto: Unimedia

Almira Osmanović, jedna od naših najvećih primabalerina, ravnateljica Baleta HNK u Zagrebu i Splitu, pedagoginja, kazališna i filmska glumica ekskluzivno gostuje kod Borisa Homovca u Art Caffeu.

U razgovoru Almira Osmanović uspoređuje situaciju u baletnim ansamblima nekad i danas te govori o tome zašto je nezahvalno biti ravnateljicom baleta u kazališnim kućama.

Priznaje kako su je zabavljale usporedbe i rivalstva s kolegicom Irenom Pasarić i zašto već godinama nije u dobrim odnosima s Dinkom Bogdanićem.

Priča zašto je pala u depresiju kad je preuzela splitski balet i kako se izvukla iz te krize. Prisjeća se sjajnih suradnji s Nadom Kokotović i Ljubišom Ristićem u Subotici te s legendarnim koreografom Milkom Šparemblekom. Otkriva kako joj je bilo glumiti na sceni pokraj jednog Šerbedžije i zašto prihvaća filmske uloge. Gledateljice će zanimati i tajne njezinog dobrog izgleda i kondicije, na ćemu joj i danas mogu pozavidjeti mnoge mlađe žene.

Almira Osmanović je zadnja gošća prve sezone Art Caffe-a, a emisiju u kojoj ona gostuje, kao i sve prethodne, možete pogledati na službenom Youtube kanalu Art Caffe: https://youtu.be/bf8XPndNcqE

A Almirom možete je gledati i na svim partnerskim televizijama, premijerno na Z1 TV u četvrtak, 24. lipnja 2021. u 18.30 sati te u subotu u 23.00 sata. Na ostalim televizijama prema rasporedu, a to su: SBTV, Vinkovačka Plava tv, RTV HB, Tv Dubrovnik, TV Jadran, Trend TV, Šibenik TV i na Prigorska TV.