U Art Caffeu gostuje Martina Filjak, najuspješnija je i najtraženija hrvatska pijanistica u svijetu

Foto: Unimedia

Martina Filjak, najuspješnija je i najtraženija hrvatska pijanistica u svijetu, zbog gostovanja u Art Caffeu doletjela je iz Berlina, gdje živi posljednjih godina.

Martina je svojim muziciranjem ali i izgledom pop zvijezde potvrdila zvjezdani status, a tome svjedoče i naslovnice prestižnih časopisa na kojima je možete vidjeti.

Martina u opuštenom razgovoru, Borisu Homovcu, otkriva kako je tekao njezin profesionalni put, koliko joj je u startu pomoglo to što je odrasla u kući glazbenika, uz pokojnog oca, pijanista Ranka Filjaka, a prisjeća se i savjeta svog profesora Vladimira Krpana sa zagrebačke Akademije koji su joj kasnije pomogli u karijeri.

Otkriva i kako se o njezinoj karijeri brine nekoliko svjetskih agenata, kako je ovisnica o dalekim putovanjima, koje rituale primjenjuje prije izlaska na pozornicu, kakav imidž i modni stil godinama održava, ima li prijateljstva u glazbenom svijetu i okruženju taštih umjetnika te smatra li kako je profesionalni i privatni život koji vodi uistinu samotnički.

Art Caffe možete pogledati na Z1 televiziji u četvrtak, 27. svibnja, u 18.30 te u subotu u 23.00 sata. Emisiju možete pogledati i na službenom Youtube Art Caffe kanalu: https://youtu.be/7W0jn78uPwo, kao i na partnerskim tv postajama (TV Jadran, Trend TV, Vinkovačka plava TV, Šibenik TV, RTV HB, SBTV, Prigorska TV).