U Art Caffeu gostuje operna pjevačica i glumica Sandra Bagarić

U Art Caffeu gostuje operna pjevačica i glumica Sandra Bagarić
Foto: Unimedia

Sandra Bagarić, prvakinja Komedije, sopranistica, zvijezda brojnih opereta i mjuzikala na Kaptolu, glumica i popularno TV-lice, gostuje kod Borisa Homovca.

Vesela Sandra progovara o bosanskim korijenima, odnosu prema Zagrebu, prisjeća se profesorice, operne dive Ljiljane Molnar Talajić i redatelja Vlade Štefančića, koji su joj ponajviše odredili profesionalnu karijeru i pomogli na razvojnom putu.

Govori o odgovornosti nasljednice dive Sande Langerholz u glavnoj roli hit mjuzikla “Jalta, Jalta”, suradnji u duetima na sceni i u studiju s Martinom Tomčić, nosačima glazbe i koncertima sakralne glazbe, koju snima i izvodi sa suprugom za svoju dušu.

Komentira i glasine odnosa s pokojnim gradonačelnikom Milanom Bandićem, odnosu prema svom izgledu i izazovima starenja, kao i ambiciju da jednog dana zasjedne u fotelju ravnateljice matične kuće na Kaptolu.

Emisiju možete pogledati na službenom Youtube kanalu Art Caffea https://youtu.be/1ixYs6sDvBY ili na partnerskim televizijama: Z1 TV ( 17.6.2021. četvrtak u 18.30 i subota u 23.00 sata) te na TV Jadran, SBTV, RTB HB, TV Šibenik, Vinkovačka Plava TV, TV Dubrovnik, Trend TV, Prigorska TV)