Počeo je Lisinski Atrium! Evo što donosi najbogatiji i najuzbudljiviji program na otvorenome

Počeo je Lisinski Atrium, najbogatiji i najuzbudljiviji program na otvorenome
Foto: Press

Svečanim koncertom Zagrebačke filharmonije, prošloga je petka započeo program Lisinski Atrium koji donosi plejadu vrhunskih izvođača u fantastičnom ambijentu na spektakularnoj pozornici na otvorenome!

U novom uzbudljivom ciklusu Lisinski Atrium, na pozornicu između Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog i Hrvatske matice iseljenika uspet će se neke od najvećih glazbenih zvijezda pop, rock, blues, etno i jazz-glazbe, kao i slavna glumačka imena!

Počeo je Lisinski Atrium, najbogatiji i najuzbudljiviji program na otvorenome
Amira Medunjanin | Foto: Press

Samo do kraja ovoga mjeseca, očekuju nas čak četiri događaja!

Ovoga četvrtka, 27. svibnja na pozornicu Lisinski Atriuma najveće hitove iz svoje bogate dvadesetogodišnje karijere donosi Gospodin Glas – Jacques Houdek!

U Lisinski Atrium u subotu, 29. svibnja legendarna pjevačica Zdenka Kovačiček dolazi u pratnji Greenhouse Blues Banda predstaviti svoj hvaljeni novi materijal te izvesti nezaboravne domaće uspješnice, kao i bezvremenske jazz-standarde i najpoznatije pjesme kultne Janis Joplin!

U pjesmama i izvedbi jedinstvene dive Amire Medunjanin, čiji su koncerti najavljeni za 23. i 24. svibnja odgođeni zbog vremenskih uvjeta, uživat ćemo u nedjelju i ponedjeljak, 30. i 31. svibnja.

Počeo je Lisinski Atrium, najbogatiji i najuzbudljiviji program na otvorenome
Zdenka-Kovačiček | Foto: Press

Također zbog najavljenog kišnog vremena, s 25. svibnja na 9. lipnja odgođeno je gostovanje poznatog komičara i glumca Željka Pervana, koji će svojim novim showom Ljubav i zloba 1 okružiti zgradu Lisinskog salvama smijeha!

Sva događanja započinju u 20.30, a ulaznice su dostupne na blagajnama Lisinskog te na www.lisinski.hr.

Bogat program do sredine srpnja provjerite ovdje: https://lisinski.hr/hr/novosti/samo-nebo-nam-je-granica/