Spektakl “Crna kuća” 28. travnja posljednji put u Zagrebu

Kaptol i Grič kakve je malo tko mogao i zamisliti, uz rasplesane franjevce, paljenje sexy vještica i manipulacije jednog biskupa, u urnebesnom spektaklu „Crna kuća – mjuzikl u boji“ posljednji će put krajem travnja zaigrati na zagrebačkim pozornicama.

Crna-kucaKroz zarazne plesne korake vrsnog majstora koreografije – step, tango, turski ples, indijski ples, folklor, te glazbene brojeve koji se nikako ne prestaju pjevušiti, kroz spektakl šarenih kostima sa više od 300 odjevnih predmeta, živopisnih likova, pregršt prilika za smijeh do suza i inovativnu originalnu priču temeljenu na zagrebačkoj legendi, “Crna kuća” se oprašta od zagrebačke publike.

Originalni hrvatski spektakl – urnebesna povijesna mjuzikl komedija “Crna kuća – mjuzikl u boji”, nakon pune dvije godine igranja, 28. travnja 2015. biti će po posljednji put izvedena u Zagrebu.

crna-kuca2

S više od 40.000 gledatelja u samo dvije godine igranja, čime se rijetko koje kazalište može pohvaliti, Crna kuća ostvarila je golemi uspjeh. S obzirom na činjenicu da se većina kazališta u Hrvatskoj bori privući i vratiti publiku u kazalište, mjuzikl Crna kuća je, kao i prethodni mjuzikl Footloose, privukao i ogroman broj mladih.

Ne propustite provjeriti što „Crna kuća“ priprema za posljednju izvedbu, 28. travnja u 19,30 sati u kinu Studentskog centra u Zagrebu!