MJUZIKL PEPELJUGA: Broadwayski spektakl uskoro u Domu sportova

Pepeljuga Kim Verson i Bojan Jambrošić
Foto: Press

Svjetski poznati broadwayski mjuzikl “Pepeljuga” uskoro će biti izveden i u hrvatskom izdanju.

Hrvatsku verziju donosi Emotion Production u suradnji s B Glad Production i producentom Tadijom Kolovratom dok režiju potpisuje Robert Bošković.

U glavnim ulogama nalaze se Kim Verson kao Pepeljuga i Bojan Jambrošić kao princ Christopher, Mia Begović kao maćeha, Nera Stipičević kao sestra Joy i Marija Kolb kao sestra Grace, Doris Teur kao Dobra vila, Zrinka Kušević kao kraljica Constantina, Taher Sanuri kao kralj Maximilian te Romano Nikolić kao Lionel, kraljevski upravitelj.

Sredinom veljače kreće turneja ovog bajkovitog spektakla po Hrvatskoj u više od deset gradova i trajati će do kraja ožujka. Zagrepčani će “Pepeljugu” moći pogledati 26. veljače u Domu sportova.

Velika scena, genijalne glumačke kreacije, pjesme koje su razrađene do zadnjeg detalja, predivni kostimi, svjetlosni show i kazališni scenski efekti ovu predstavu postavljaju u sami vrh produkcije mjuzikala.

I zato posjetitelje, u nepunih sat i pol vremena, očekuje pravi spektakl – lepeza emocija, divne glume, odličnih vokala i izvrsnih plesača! Organizatori vjeruju da će raskošna scenografija, magični efekti te preko 120 raskošnih kostima svakog posjetitelja ostaviti bez daha!