Zagrebačka filharmonija daruje Zagrepčanima još dva divna koncerta u Maksimiru

Foto: Zagreb.hr

Zagrebačka filharmonija u suradnji sa Zoološkim vrtom Grada Zagreba će u subotu, 13. lipnja i nedjelju, 28. lipnja održa koncerte na Labuđem jezeru.

Prvi koncert “Popularni klasici” počinje u 18:15, a koncert “Popularna glazba” počinje u 19:00 sati.

Uz posjetelje Zoološkog vrta u koncerma filharmonijskog orkestra kojim ravna Krešimir Banić, moći će uživa i građani koji se šeću šetnicama s druge strane Prvoga maksimirskog jezera.

Inače, Zoološki vrt grada Zagreba u subotu 13. lipnja slaviti svoj 95. rođendan, a Zagrebačka filharmonija svojim će nastupom uveličati proslavu, a građanima Zagreba darovati još jednu divnu glazbenu večer.

Osim serije koncerata u Maksimiru, Zagrebačka filharmonija je građanima Zagreba, koji su se suočavali s posljedicama razornog potresa te s pandemijom koronavirusa, darovala predivne skladbe putem interneta.

Tako je, uz poruku “Zagrebačka filharmonija u ovom teškom i nadasve izazovnom vremenu za sve nas, skladbom ‘Moj Zagreb tak imam te rad’, želi poslati piruku nade i ohrabrenja svim sugrađankama i sugrađanima i svom voljenom Gradu”, 30. ožujka na Youtubeu objavljen ovaj video: