VIDEO: Zašto se Mila Elegović nije skinula u spotu? Razlog otkriva ona sama…

mila_elegovic

Mila Elegović promovirala pjesmu “Barakuda” i priznala: “Nisam se još skinula u spotu, jer kad se jednom skineš poslije se teško obuć.”

“Pjesmu sam osmislila na skalama jednog kafića u Splitu. Promatrala sam sve te kitove i lijepe žene i sve je bilo sexy. Sjetila sam se toga i nastala je Barakuda”, ispričala je Mila Elegović na Narodnom radiju gdje je promovirala novu pjesmu.

Gostujući u “Glazbenom showu Dalibora Petka”, priznala je da se pjesma na početku trebala zvati Piranha, ali se predomislila da ne ispadne žderačica muškaraca.

“Zadnji put ribu sam upecala kad sam imala devet godina, no tko zna možda ovog ljeta po prvi puta upecam barakudu”, kaže Mila, koja će od jeseni početi raditi na svom albumu balada. S prvijencem “Kradljivica srca” u potpunosti je zadovoljna.

“Nisam niti u jednom trenutku zažalila. Dogodili su se neki novi ljudi u mom životu, nove ideje i novi poslovi”, kaže Mila, koja je priznala da se ne sjeća svoje prirodne boje kose.

“Bojam je od svoje 15 godine, a sad imam 45. Tada je bila tamno smeđa, a danas je tko zna kakva”, kazala je otkrivši da frizera posjećuje svaki drugi dan. Skromno je izjavila da ne pjeva bolje od svojih popularnijih kolegica te da ponekad voli malo grublje muškarce. Iako joj svakodnevno uletavaju, niti jedan joj nije osvojio srce. “Bilo bi lijepo da je, ali nije istina da imam novu ljubav”, rekla je Mila koja nije pribjegla trendu razgolićavanju u spotova.

“Nisam se skinula iz jednog prozaičnog razloga. Naime, kad se jednom skineš, jako se teško obuć, a ja volim tu misteriju i tajanstvenost”, poručila je Mila otkrivši da po kući voli hodati gola.

“Barakudu” poslušajte na YouTube kanalu HitRecords Discography:

Foto: Ivan Balić Cobra