Pogledajte “Koku” – novi spot zanosne Mile Elegović

kokaNaša poznata glumica Mila Elegović u Zagrebu je snimila videospot za svoj prvi autorski singl pod nazivom „Koka“. Iza Mile su brojne uspješne kazališne, filmske i televizijske uloge, kao i uloge u mjuziklima, a sada je njena karijera otišla u još jednom pravcu.

„Koka sam ja, autentična… i sve žene u gradu mojih godina“, kaže Mila o pjesmi u kojoj se „obračunava“ s godinama i jednom borom ispod oka u plesnoj, duhovitoj, autoironičnoj „Koki“. Tekst pjesme potpisuje sama Mila, a glazbu zajedno sa Zvonimirom Dusperom Dusom.

„Glazbenu karijeru vidim kao jednu novu stranicu u životu, u kojem sam sama sebi odlučila ispunjavati želje. Zanima me malo žešća glazba“, kazala je nedavno Mila  u Glazbenom showu Dalibora Petka.

U pjevačkim vodama okušala se nekoliko puta, no nikad ozbiljnije jer joj se nisu sviđale pjesme koje su joj nudili. Zato je na nagovor prijatelja odlučila pisati sama.

Osim na Britanskom trgu, Mila je snimala i u parku na Rokovom perivoju te u prostoru foto studija Museum/tvornica Katran gdje su joj se pridružili članovi grupe Sane.

Spot su režirali Denis Lepur i Marko Stanić, direktor fotografije je Tomislav Pović, a produkciju potpisuje tvrtka Kadar 22. Uz grupu Sane, Mili u spotu društvo prave i dvojica prekrasnih afganistanskih hrtova, Mikey i Gandhi, koje je za potrebe snimanja „posudio“ Darko Petreski. Za outfit Mile Elegović pobrinuo se dizajner Zoran Mrvoš.