ZAGREBU ZA ROĐENDAN: Mila Elegović i Mladen Burnać svom gradu poklanjaju svečani koncert!

Foto: Vlastiti album

Slavna glumica i pjevačica Mila Elegović, te poznati kantautor Mladen Burnać, nastavljaju svoju glazbeno-kazališnu turneju ‘Ljubavnici’ nastupom u Zagrebu 31. svibnja u 19:30 sati.

Nastup pod sloganom ZAGREBU ZA ROĐENDAN, održati će se u velikoj svečanoj dvorani Narodnog sveučilišta u Sesvetama. Povodom rođendana grada, ulaz je slobodan, a odmah po najavi, gotovo sva mjesta su rezervirana u istom danu – što dovoljno govori o velikom interesu publike.

INFO: U pitanju je djelo, u kojem ovaj simpatični estradno-glumački par analizira muško-ženske odnose među dvoje ljubavnika. A sve to uz mnogo pjesme i zanimljivih dijaloga. Sama Mila napravila je scenarij, inspirirana Mladenovom pjesmom’ Ljubavnici’.

Uz Mladena na gitari, specijalni gost je legendarni gitarist Damir Gonz. Mladen i Mila, prijatelji su dugi niz godina, a imali su i sjajan duet u pjesmi “Više nismo zajedno”.

Nakon istoga su često zajedno nastupali, a Mila je prošle godine gostovala i u Mladenovom dokumentarno-glazbenom filmu ‘Knjiga poezije’. Turneja će se održavati idućih mjeseci diljem Hrvatske i regije, u kulturnim centrima, kazalištima, te kino dvoranama.