NE PROPUSTITE: Pod sloganom “Svako ima svoju priču” kreće drugo izdanje “Dvorišta”

Foto: Press

Večeras se u jednom od najzagrebačkijih dvorišta Gornjega grada, dvorištu filma “Tko pjeva zlo ne misli”, Basaričekova 11, otvara drugo izdanje “Dvorišta”.

Zagrepčani i gosti grada ove će godine biti u prilici, tijekom deset dana, od 17. do 26. srpnja, upoznati gornjogradsja dvorišta, družiti se i zabaviti, a sve to u sklopu manifestacije koja se odvija pod sloganom “Svako ima svoju priču”.

U najavi ove manifestacije stoji:

“Ponovno otvaramo vrata gornjogradskih dvorišta i otkrivamo ih javnosti: Zagrepčanima i sve brojnijim turistima. Od 17. do 26. srpnja tijekom 10 nezaboravnih dana u jedinstvenim ambijentima gornjogradskih dvorišta svima nudimo opuštenu ljetnu atmosferu, vrhunsku glazbu, odličnu zabavu, žive svirke, biranu eno/gastro ponudu, posebno uređenje i još puno iznenađenja.

Kroz opuštenu atmosferu i ljetnu zabavu pričamo priče o gornjogradskim dvorištima, njihovoj prošlosti, ljudima i tajnama te na taj način pričamo jednu veliku priču o našem grada.

Ove godine premijerno otvaramo unutarnji zeleni vrt Atelijera Meštrović, a posebna atrakcija jest novo, peto dvorište u kojemu je sniman najzagrebačkiji među svim filmovima – dvorište Basaričekove 11 iz kultnog filma ‘Tko pjeva zlo ne misli’ Kreše Golika.”