VIDEO: Jelena Pavičić Vukičević otkrila tko će joj biti najbliži suradnici ako postane gradonačelnica

Foto: Screenshot

Jelena Pavičić Vukičević, obnašateljica dužnosti gradonačelnika i kandidatkinja za gradonačelnicu Zagreba, na Facebooku je objavila video u kojem otkriva imena ljudi koji će biti njeni najbliži suradnici u slučaju da pobijedi na izborima.

Kako kaže, prvi najbliži suradnik bit će joj sadašnji pročelnik Ivica Lovrić, a drugi arhitekt Otto Barić koji se ovih dana dosta spominje u javnosti, vezano za projekt novog Dinamovog stadiona.

“Ime prvoga od njih neće vas iznenaditi jer se radi o Ivici Lovriću, pročelnik Ureda za obrazovanje, no naša suradnja seže još prije u prošlost kad je bio iznimno uspješan ravnatelj, ali i predsjednik Udruge srednješkolskih ravnatelja u Republici Hrvatskoj. Odgovoran je što je Grad Zagreb krenuo odmah u obnovu svih objekata odgoja i obrazovanja koji su stradali u prošlogodišnjem velikom potresu u Zagrebu”, rekla je Pavičić Vukičević.

“Možda će vas iznenaditi drugo ime. Kad kažemo da nam je obnova grada Zagreba prioritet, da nam je prioritet urbana transformacija grada u jednu modernu, energičnu i vitalnu metropolu te da nam je Dinamo u srcu, mnogi naslućuju da se radi po poznatom zagrebačkom arhitektu sa svjetskim referencama. Otta Barića pozvala sam u tim kao graditelja i vizionara, strogog kritičara onoga što u urbanom prostoru grada Zagreba ne valja, ali i zagovaratelja stvaranja novih vrijednosti u urbanom tkivu našega grada. Hvala Ivici i Ottu što su prihvatili moj poziv”, dodala je kandidatkinja za gradonačelnicu Zagreba Jelena Pavičić Vukičević.