Nova prilika za aktivniji i zdraviji život! Otvoreni su upisi za svibanjsku školu nordijskog hodanja u Trčaoni

Foto: DŠR Aktivan život

Ima li boljeg načina da uđete u topli i osunčani svibanj nego s novom dozom energije i zdravlja? Ako ste razmišljali o rekreaciji, ali ste čekali pravu priliku, evo je!

Trčaona najavljuje nove početničke grupe nordijskog hodanja koje će krenuti 13. svibnja na savskom nasipu te 14. svibnja u Parku Maksimir.

Ovo su neke prednosti nordijskog hodanja uz Trčaonu:

  • Odlični treneri: Tim trenera i trenerica pobrinut će se da svaki korak koji napravite bude u pravom smjeru prema vašim ciljevima i dobrobiti.
  • Dobrobiti nordijskog hodanja: Hodanje s nordijskim štapovima aktivira čak 90 % mišića vašeg tijela, povećava potrošnju kalorija i potiče bolji protok kisika, što vam omogućuje energičniji i vitalniji život.
  • Dobra atmosfera: Uživajte u pozitivnoj i poticajnoj atmosferi grupnih treninga, gdje podrška i motivacija svakog člana čine razliku.
  • Nezaboravna druženja: Osjetite zajedništvo s drugim sudionicima nordijskog hodanja kroz redovita druženja, izlete i aktivnosti koje Trčaona organizira.

Termini i lokacije

  • Savski nasip (ponedjeljak – srijeda – petak): Uživajte u prirodi uz sjajno društvo i energične treninge od 18:00 do 19:00 sati.
  • Maksimir (utorak – četvrtak – subota): Otkrijte ljepote parka i povećajte svoju vitalnost s treninzima od 18:00 do 19:00 sati, subotom čak i u jutarnjim satima od 10:00 do 11:00.

Trčaona je i zajednica koja podržava vaš put prema boljem životu. Kroz njene programe, ne samo se potiče tjelesnu aktivnost, nego se gradi osjećaj zajedništva, podrške i inspiracije.