U Salonu Gvozdanović nastupa Latica Anić, pobjednica natjecanja Papandopulo

Glazbene večeri u Salonu Gvozdanović nisu samo posebni doživljaji glazbe u jedinstvenom ambijentu plesne dvorane u Visokoj 8, nego i sasvim poseban doživljaj prošlih vremena, zlatnog doba građanskoga života i Gornjega grada kakav je nekad bio.

Print

Glazbeni salon Gvozdanović mjesto je prošlosti i baštine, umjetnosti i glazbe, ali i ponovno probuđeno mjesto urbane zabave i druženja – mjesto na kojemu se danas jednostavno mora biti!

Ako ste prema tome krajem rujna propustili pridružiti nam se u ovome po svemu jedinstvenom prostoru, kada su nas prvim koncertom nove sezone počastile Ivana Srbljan i Matea Leko, Glazbeni salon Gvozdanović već u ponedjeljak 13.10. pruža novu mogućnost za posjet, uživanje u dobrom društvu i prekrasnoj glazbi.

A ciklus koji su njegovi organizatori – Muzej za umjetnost i obrt i G.A.D. Produkcija – ove godine rezervirali isključivo za dame, u ponedjeljak 13.10. ugošćuje novi niz sjajnih mladih hrvatskih glazbenica:

Nadarenu mladu violončelisticu Laticu Anić koja je upravo odnijela prvu nagradu prestižnog natjecanja “Papandopulo” u Zagrebu, uz pratnju pijanistice Marije Pranjić i saksofonistice Lucije Hraščanec.

Na koncertu s početkom u 20 sati očekuje nas pravi vatromet talenta, muzikalnosti i šarma koji ne smijete propustiti, a nakon koncerta nastavak druženja u prostorima salona baš kao što su to nekad sa svojim gostima činili i članovi obitelji Gvozdanović.

Posveta ovogodišnjega ciklusa mladim glazbenicama i mala je posveta posljednjoj privatnoj vlasnici salona Anki Gvozdanović, u čijem se domu, kako kažu, svaki gost osjećao posebnim i dobrodošlim.

I zato: U ponedjeljak 13.10. svi ste dobrodošli u palaču Gvozdanović. U salon koji je više od zbirke…

Gdje je KONCERT više od GLAZBE!

Ivana_Srbljan_i_Matea_Leko
Prvi koncert ove sezone održale su Ivana Srbljan i Matea Leko