Stanković otkrio temu emisije pa se iznenadio: “Zašto ovo lajka 82 posto žena i 18 posto muškaraca?”

Foto: HRT

Aleksandar Stanković, voditelj i urednik emisije “Nedjeljom u 2”, na Facebooku je najprije otkrio temu naredne emisije, a tek onda i ime gosta s kojim će o njoj razgovarati.

“NIKAD NISMO IMALI ŠANSE-NAS SU SE SVI ODREKLI
‘Tata pije, tata tuče mamu, mama plače, zanemaruje klince, klinci pobjegnu od doma, završe na ulici, počnu se tuć, krene sitni kriminal , pa oružje, pa malo veći kriminal i onda dođe Centar za socijalnu skrb. Onda nas uzmu roditeljima, pa neko vrijeme budeš u domu pa te vrate roditeljima i tako sve u krug. Dolazimo iz obitelji u kojima je problem, ili alkohol, ili nasilje, ili droga, ili su roditelji navijači, ili bivši branitelji. Mi nismo nikad imali šanse, nas su se svi odrekli.’ Martin 15
U Hrvatskoj postoji 12 domova za odgoj djece i mladeži.
Nedjeljom u 2 govorimo o njima”, napisao je Stanković.

U drugoj objavi piše:
“‘Dvadeset i jednu godinu mrzim i samo mrzim, i ti sad hoćeš da opet počnem. E pa neću Crni, neću! Gledaj me, i sjećaj se.’ Ove rečenice u legendarnoj seriji ‘Sivi dom’ izgovara štićenik Šiljo koji je okrenuo leđa kriminalu. Međutim, veliki broj djece ‘odgojno popravnih’ domova u Hrvatskoj nisu te sreće. O odgojiteljima, djeci. sustavu socijalne skrbi, odnosu okoline prema tzv. domcima dokumentarac ‘Sutra ću biti’ 6 godina je snimao Anđelo Jurkas. Stiže nam u goste.”

A onda u trećoj objavi postavlja zanimljivo potanje: “Zašto zadnje dvije najave kako ćemo u sljedećoj emisiji govoriti o problemima domske djece lajka 82 posto žena i 18 posto muškaraca?”