Gledatelji oduševljeni Stankovićevom najavom: “Bravo za izbor gosta, ovu nedjelju sad zbilja jedva čekam”

Foto: Screenshot HRT

Voditelj Aleksandar Stanković objavio je na Facebooku tko gost u emisije “Nedjeljom u 2” biti specijalist interne medicine, magistar neurofiziologije dr. Ranko Rajović.

“‘Nije čudno što su sve češći slučajevi nasilja među djecom. U virtualnom svijetu na najbrutalnije načine ubijaju jedni druge i ne mogu razviti empatiju prema okolini. Empatija je najvažnija i ona nas razlikuje od kompjutera. Nije u tehnologiji najveći problem, ali, ograničite djeci mobitele i omogućite im da se igraju u prirodi, vrte, skaču, padaju jer to je najbolje za razvoj motoričkih i kognitivnih sposobnosti. Najveća odgovornost za razvoj djeteta i dalje leži na roditeljima’, to tvrdi naš nedjeljni gost specijalist interne medicine, magistar neurofiziologije dr. Ranko Rajović”, stoji u objavi.

Najava je, po običaju, izazvala brojne komentare. Gledatelji su oduševljeni pa pišu: “Izvrstan gost i goruća tema.Bravo za emisiju”, “Sjajan gost i sjajna tema. Rezervirati ću termin za nedjelju”, “Njega trebamo slušati za doručak, ručak i večeru”…