Stanković otkrio koga dovodi u Nu2, sam gost i tema kojom će se baviti izazvali burne reakcije

Foto: HRT

Aleksandar Stanković, voditelj i urednik HRT-ove emisije “Nedjeljom u 2”, otkrio je tko će biti gost u njegovoj emisiji i kojm će se temom baviti.

“Hrvoje Prpić u ulozi života! Zašto je električni auto bolji od benzinca i dizela?”, stoji u njegovoj objavi na službenoj Facebook stranici emisije Nu2.

Tema, a i sam gost, izazvali su burne reakcije korisnika ove društvene mreže.

“Molim vas pitajte gosta zna li šta će biti s baterijama iz električnih aúta kad se istroše. Zna li da za sada uopće ne postoji rješenje i da bi za 20 godina te baterije mogle biti veća šteta za okoliš nego fosilna goriva ikada?”, komentirao je jedan korisnik Facebooka.

Evo još nekih komentara:

“Preformuliraj pitanje u ‘Zašto je električni automobil nama bogatunčićima bolji od vaših 10 dizelaša?’ jer za toliku cijenu običnih jadnih 10 Hrvata jedva kupi 10 polovnih dizelaša za koje još moraju dignut i kredit.”

“Pitajte ga što njega i njegovu udrugu Strujni krug čini stručnim da sudjeluju u donošenju najglupljeg zakona o sigurnosti prometa na cestama u kojemu su regulirana pravila vezana uz nova vozila poput električnih romobila. Zar smo stvarno ‘napredniji’ i ‘pametniji’ od Europe i svijeta?”

“Može li gost objasniti kako je dobio besplatno jednog Teslu i kako je to vožnja električnog automobila besplatna?”

“Čuj ovo, bolji… Hahaha… Koga vi lažete?”

“Koliko ono milijuna kuna neplaćenog poreza mu je oprošteno od države i bez ovrhe??? Lako je ka*ati, dobiti Teslu free, maltretirati ljude pa zato ima robote što je za njega i ljude oko njega i najbolje, voziti se 20 km po gradu sa strujićem i pričati kako je to super.”