Spektakularan glazbeni događaj na sceni Amadeo, nastupaju Tedi Spalato i Ante Gelo

Foto: P. Sedjenovic

U nedjelju, 27. kolovoza, na sceni Amadeo održat će se spektakularan glazbeni događaj koji će okupiti dvije iznimne glazbene zvijezde – Tedi Spalato i Ante Gelo!

Ovaj tandem sprema nezaboravan nastup Lipote Gladan, Ljubavi Žedan… koji će vas odvesti na glazbeno putovanje ispunjeno emocijama i nevjerojatnim izvedbama.

Tedi Spalato, čije su pjesme duboko usađene u srcima mnogih, udružuje svoj glazbeni talent s Antom Gelom, virtuoznim glazbenikom poznatim po svojoj strastvenoj izvedbi na gitari.

Tedi Spalato splitski je glazbenik, prepoznatljiv po svom opusu dalmatinske zabavne glazbe, s prizvukom šansone, jazza i wold music elemenata. Dobitnik je mnogih festivalskih nagrada te ponosni vlasnik četiri Porina.

Ante Gelo rođen je u Zagrebu, gdje je završio osnovnu i srednju Glazbenu školu Vatroslav Lisinski u razredu prof. Felix Spillera. Na Sveučilištu za glazbu i izvedbene umjetnosti u Grazu diplomirao je jazz gitaru 2001. godine.

Na istom je Sveučilištu 2001. godine upisao magistarski studij kompozicije i aranžiranja. Ante Gelo poznat je i po suradnji s renomiranim hrvatskim i svjetskim glazbenicima: Oliver Dragojević, Arsen Dedić, Gabi Novak, Matija Dedić, Boško Petrović, Nina Badrić, Amira Medunjanin, Tamara Obrovac, Lee Harper, Albert Marsico, David Gazarov, Gino Paoli i brojnim drugim.

Piše za brojne orkestre poput Zagrebačke filharmonije, Zagrebačkih solista, Simfonijskog orkestra HRT-a, Berklee World Strings Orchestra, Big Banda HRT-a, Simfonijskog orkestra RTV Slovenije, Vojvođanski Simfonijski orkestar i mnoge druge.

Očekujte večer ispunjenu predivnim aranžmanima, snažnim vokalima i glazbenom energijom koja će vas osvojiti.

Ulaznice dostupne putem sustava eventim.hr i ulaznice.hr