Otvoren natječaj za Advent Zagreb 2024., najavljena jedna nova lokacija!

Foto: Julien Duval / TZGZ

 
Danas je objavljen natječaj za organizaciju manifestacija, ugostiteljske usluge i prigodnu prodaju te financijsku potporu Turističke zajednice grada Zagreba (TZGZ) za Advent Zagreb 2024.

Natječaj za sve zainteresirane ponuditelje je otvoren do 26. svibnja 2024. godine, izuzev za TZGZ, kojoj se prijave podnose po ishođenju dozvole za korištenje površine.

Nakon uspješno provedenog prošlogodišnjeg Adventa 2022. i 2023. godine, u zajedničkoj koordinaciji Grada Zagreba, Turističke zajednice Grada Zagreba, i Javne ustanove Priroda Grada Zagreba, započinju pripreme za ovogodišnji Advent Zagreb 2024., stoji u priopćenju koje je objavio Grad Zagreb 

Advent Zagreb 2024. započet će 30. studenog 2024. i trajati do 7. siječnja 2025., a sve lokacije će moći raditi i nekoliko dana prije službenog otvorenja. Razdoblje zagrijavanja, tzv. „Warm up“, počet će 27. studenog i trajati do 29. studenog. Svrha je omogućiti pružanje usluga nekoliko dana prije službenog početka Adventa, kao pripremu za rad tijekom Adventa. Nakon svečanog otvorenja u subotu 30. prosinca, lokacije će zasjati u punom sjaju te započeti s koncertima i kulturnim programima.

Novost ovogodišnjeg Adventa je da će se dio adventskog programa odvijati na tržnici Dolac, o čemu će biti objavljen zaseban natječaj.

Sve potrebne informacije i linkovi na kojima se nalaze natječaji/pozivi vezani uz Advent Zagreb 2024. mogu se pronaći na službenoj web stranici Grada Zagreba.