Tomislav Bralić i klapa Intrade očarali publiku na festivalu u Vrsaru

Foto: Manuel Paljuh

Na drugoj večeri Festivala “U zagrljaju kamena i mora” u kamenolomu Montraker nastupili su Tomislav Bralić i klapa Intrade.

U idiličnom okruženju Kamenoloma Montraker klapske melodije preplavile su zrak stvarajući emotivnu vezu s prisutnim posjetiteljima uz poznate hitove Škrinja ljubavi, Zore bila, zalutali pogled, Ne mogu te prestati ljubiti i dr.

Klapa Intrade, poznata po svojoj autentičnoj interpretaciji dalmatinske glazbene baštine. I ovaj put predstavili su svoje najbolje izvedbe, isprepletene s emocijama te omogućili publici putovanje kroz vječne ljubavne priče i sjećanja.

Dok je klapa Intrade osvojila srca prisutnih svojim izvanrednim izvedbama, a Bajaga i Instruktori zapalili kamenolom Montraker na otvorenju, publika s nestrpljenjem očekuje nadolazeće glazbeni događaje.

Vlatko Stefanovski i njegov trio donose virtuozne gitarske note na pozornicu 26. kolovoza, a finalna četvrta večer, 27. kolovoza, obilježit će završetak festivala uz spektakularan nastup Gipsy Kings feat. Tonino Baliardo, čija fuzija različitih glazbenih utjecaja donosi eksploziju ritma i energije.

Glazbene strasti i čarolija i dalje će poplavljivati Vrsar do završetka festivala 27. kolovoza, a ulaznice za nadolazeće večeri dostupne su na Eventim.hr i Mojekarte.hr.