Promocija udruge izvođača navijačkih pjesama “Srce vatreno”

Osim pobjeda, hrvatska konstanta na Svjetskim i Europskim prvenstvima su naši bučni navijači. Podrška s tribina nije nikada izostala kao ni podrška izvođača i autora navijačkih pjesama čiji su stihovi obilježili Svjetska i Europska prvenstva još od 2006-te godine.

srce_vatreno

Upravo tada nastala je prva velika navijačka himna Nereda & Zaprešić Boysa “Srce vatreno”.

Danas, skoro 10 godina kasnije nakon hitova “Samo je jedno” i “Neopisivo” ista ekipa uključujući Connect odlučila je osnovati Hrvatsku udrugu izvođača navijačkih pjesama čiji je osnovni cilj kreiranje pozitivne atmosfere uoči nastupa hrvatskih nacionalnih vrsta, kako nogometne tako i svih ostalih, koji će kroz isključivo pozitivan pristup bez konfrontacija i oponiranja potencijalnim protivnicima/konkurentima djelovati u svrhu stvaranja pozitivne atmosfere i ozračja oko važnih sportskih događanja.

Connect, Zaprešić boys i Nered organiziraju 28. ožujka službenu promociju Hrvatske udruge izvođača navijačkih pjesama “Srce vatreno”.

Uz promociju Udruge, organizirano je i gledanje utakmice Hrvatska – Norveška, a za odličnu atmosferu uoči i nakon utakmice pobrinuti će se grupa Connect, Zaprešić boys i Nered sa svojim nastupima. Svoj dolazak potvrdile su mnoge osobe iz sporta, showbizza i poslovnog svijeta.

DEtaljnije informacije o mjestu i vremenu promocije pogledajte na ovom linku.