Prilika za sve koji maštaju o karijeri DJ-a! Evo gdje mogu naučiti sve tajne modernog miksanja glazbe

Foto: CKIM

CKIM – Centar za kulturu i informacije Maksimir pokreće novi ciklus DJ radionica za početnike namijenjen srednjoškolcima, studentima i svima zainteresiranim za svladavanje DJ tehnika.

Polaznici će kroz radionice koje će se tijekom studenog i prosinca održavati četvrtkom od 19 do 21 sat kroz praktični rad na osiguranim kontrolerima imati priliku svladati osnove miksanja glazbe.

Radionice će se održavati pod vodstvom Ivana Palatinuša, koordinatora programsko-tehničkih poslova CKIM-a poznatog i kao DJ „profLacPa“ koji je tijekom svoje DJ karijere nastupao na brojnim partyjima elektroničke glazbe u Hrvatskoj i inozemstvu („Love Parade“/Berlin, „Brod Ljubavi“/Turneja po Jadranu, „Green Town Beats festival“ Zelina). Iza njega su i brojna gostovanja u radijskim emisijama („House Tuner“ – Radio Zelina) te klubovima diljem Hrvatske i Europe („Ambasada Gaviola“/Izola, „Paradiso“/Dobova, „Funk“/Zagreb, „Mungos“/Zagreb, „Hacienda“/Brač, „Masters“/Slavonski Brod).

Tijekom svoje DJ karijere surađivao je s brojnim poznatim hrvatskim i stranim glazbenicima među kojima se izdvaja suradnja s Dinom Dvornikom, Cortex Thrill-om te DJ-om Evil Eddie Richards

Po završetku radionica svi sudionici će sudjelovati na zajedničkom nastupu u velikoj dvorani Centra.

Cijena radionica (za svih 7 termina) iznosi 50,00 EUR/376,72 HRK.