Predstavljena nova uprava Zagrebačkog holdinga

U prostorima Gradske uprave obnašateljica dužnosti gradonačelnika Sandra Švaljek danas je službeno predstavila novu Upravu Zagrebačkog holdinga imenovanu 6. siječnja na sjednici Skupštine Holdinga.

holding_nova_uprava

Zaželjevši novoizabranom predsjedniku, članicama i članovima Uprave sreću i uspjeh u daljnjem radu, dodala je kako je uvjerena da je ova Uprava dorasla izazovima i da će uskoro Zagrebački holding iskazati i bolje rezultate nego što su danas.

Naglasila je da, nakon selekcijskog postupka, gotovo i nije postojala razlika u mišljenju o kandidatima između članova Nadzornog odbora i Skupštine Holdinga.

“Gospodin Kojić i ja, kao članovi Skupštine, imali smo zapravo vrlo jednostavan zadatak imenovati članove Uprave”, zaključila je Švaljek.

Zahvalivši na ukazanom povjerenju koje će nova Uprava nastojati opravdati radom, predsjednik Dejan Fičko naglasio je da su već jučer bili na poslu do kasno u noć kako bi utvrdili prioritete među kojima je izdvojio refinanciranje obveznica u iznosu od 2,2 milijarde kuna, uvođenje sustava naplate odvoza otpada sukladno volumenu te optimalizaciju sustava nabave koji, kako je rekao, u Holdingu do sada nije bio adekvatno popraćen.

Naglasio je, također, da će nastaviti s rekonstruiranjem Holdinga s naglaskom na povećanju efikasnosti u podružnicama i povezanim trgovačkim društvima.

“Želimo stvoriti Holding koji će biti servis građanima grada Zagreba i pružiti im uslugu koja se od nas očekuje”, zaključio je Dejan Fičko.