Zagrebački holding ima novog člana Uprave, dolazi s HRT-a, a jednom je već bio u Upravi Holdinga

Foto: ZG express

Nakon provedenog javnog natječaja, Skupština društva Zagrebački holding d.o.o., koju čine gradonačelnik Grada Zagreba Tomislav Tomašević i njegovi zamjenici Danijela Dolenec i Luka Korlaet, imenovala je novog člana Uprave Zagrebačkog holdinga.

Riječ je o Damiru Noviniću, koji će se pridružiti predsjedniku Uprave Ivanu Novakoviću te članovima Uprave Matiji Subašić Maras i Dubravku Karačiću u vođenju ovoga važnoga gradskog poduzeća, priopćila je gradska Služba za informiranje i medije.

“Diplomirani ekonomist, g. Novinić ima dugogodišnje iskustvo na voditeljskim poslovima. Radio je 12 godina u Veleposlanstvu Sjedinjenih Američkih Država u Hrvatskoj, na savjetničkim i voditeljskim poslovima vezanim uz gospodarstvo. 2010. godine kratko vrijeme je bio član Uprave Zagrebačkog holdinga imenovan od tadašnjih predstavnika Gradske skupštine Grada Zagreba. Od 2012. do 2017. bio je ravnatelj Agencije za investicije i konkurentnost. Do ovog imenovanja, radio je na Hrvatskoj televiziji, uključujući i kao ravnatelj Poslovne jedinice produkcija”, stoji u priopćenju.

Damir Novinić dužnost će preuzeti 1. kolovoza 2023. godine, te će u Upravi Zagrebačkog holdinga biti fokusiran na operativno poslovanje i digitalizaciju.