Od “Histriona”smo primili lijepu vijest: Bliže nam se VIII. Bobijevi dani smijeha!

Fine strine s Opatovine
Festival otvaraju Histrioni predstavom “Fine strine s Opatovine” | Foto Press

Od “Histriona”smo primili lijepu vijest u kojoj se navodi: “Bliže nam se VIII. Bobijevi dani smijeha – festival komedija, posvećeni velikom histrionu i našem dragom prijatelju Josipu Bobiju Marottiju!”

U listopadu u Histrionskom domu očekuje nas pregršt različitih komedija gostujućih kazališta i sigurni smo da će svatko pronaći nešto po svom ukusu.

VIII. Bobijevi dani smijeha počinju 17. listopada i traju do 30. listopada, a moći ćete pogledati čak petnaest različitih komedija.  Na ovogodišnjem festivalu komedija gostovat će predstave iz Beograda, Karlovca, Požege, Zadra, Vinkovaca, Malog Lošinja, kao i iz brojnih zagrebačkih kazališta.

Sve predstave se održavaju u 20 sati u Histrionskom domu (Ilica 90), osim predstava Malograđani – GDK Gavella i Zaljubljeni Shakespeare – ZGK Komedija koje će se održati u matičnim kazalištima.

“VIII. Bobijeve dane smijeha otvorit ćemo 17. listopada našom novom predstavom Fine strine s Opatovine Nine Škrabea, koju smo premijerno izveli u srpnju na Ljetnoj pozornici Opatovina, a Festival ćemo zatvoriti u srijedu 30. listopada svečanom dodjelom nagrada VIII. Bobijevih dana smijeha i istom predstavom”, poručuju Histrioni,.