VIŠA SILA: I Histrioni odgađaju, zbog koronavirusa Gumbekovi dani tek na jesen

VIŠA SILA: I Histrioni odgađaju, zbog koronavirusa Gumbekovi dani tek na jesen
Foto: Histrion

Iz Glumačke družine Histrion, stigla nam je važna obavijest o odgađanju tradicionalne manifestacije u Histrionskom domu.

U njihovom dopisu stoji:

“Nažalost, zbog trenutne i nepredvidive situacije s epidemijom koronavirusa, prisiljeni smo odgoditi XIII. Gumbekove dane koji su se trebali održati od 19. do 31. ožujka u Histrionskom domu.
Budući da se radi o međunarodnom festivalu na kojem su trebali nastupiti gostujući izvođači iz cijele Hrvatske, ali i iz susjednih zemalja Republike Slovenije i Republike Srbije, nismo spremni riskirati zdravlje naše publike, suradnika, gostujućih izvođača i predstavnika medija, te smatramo da je u ovoj situaciji i u skladu s trenutnim mjerama opreza najbolje odgoditi festival za jesen.
Planiramo XIII. Gumbekove dane održati u studenom, ali o tome ćemo vas pravovremeno obavijestiti.
Zahvaljujemo svim suradnicima i sudionicima, kao i našoj dragoj publici na razumijevanju te molimo sve koji su već kupili ulaznice za predstave na XIII. Gumbekovim danima da nam se jave na brojeve telefona 5496 381/387 ili da dođu vratiti ulaznice u radno vrijeme blagajne (od ponedjeljka do subote od 10 do 14 sati).”