Stephan Lupino, najpopularniji hrvatski art fotograf u svijetu, gostuje u Art Caffeu kod Borisa Homovca

Foto: Unimedia

Stephan Lupino, najpopularniji hrvatski art fotograf u svijetu, kipar i slikar, za čije se radove otimaju agenti i galeristi diljem svijeta, gostuje kod Borisa Homovca, u sljedećoj emisiji Art Caffe.

Priznaje kako danas reagira kad ga netko oslovi pravim imenom Ivan Lepen te kako se njegova majka i djeca nose s njegovim novim umjetničkim izazovima i karijerom. Prisjeća se Varaždina, grada u kome je rođen i odrastao, raskalašenog života u Rimu i New Yorku, poslovima izbacivača, modela, glumca, noćnog života po razuzdanim svjetskim klubovima.

Fotograf, koji je objavljivao u najprestižnijim svjetskim modnim i lifestyle magazinima, otkriva kako mu je uspjelo razodjenuti pred objektivom dvije tisuće žena i stotine muškaraca, prijateljstvu sa svjetskim zvijezdama, odlukom da se početkom rata vrati u Hrvatsku, istinu o financijskom bankrotu… Kritički promišlja o današnjoj
političkoj i celebrity sceni u Hrvatskoj i otkriva kani li se vratiti profesiji art fotografa.

Emisiju možete gledati na Z1 televiziji u četvrtak 29.04.2021. u 18.30 i u subotu u 23.00 sata, a nakon toga na partnerskim televizijama i na službenom Youtube kanalu https://youtu.be/q1Yy_cQZvZs.