Nada Abrus s Borisom Homovcem u Art Caffeu povodom 50 godina uspješne karijere

Foto: Unimedia

Nada Abrus, prvakinja Komedije, filmska i televizijska glumica, povodom 50 godina uspješne karijere gostuje kod voditelja i urednika Borisa Homovca u Art Caffeu.

Emisiju možete pogledati i na Youtubeu Art CAffea: https://www.youtube.com/watch?v=B-wE6GHeN74.

A nakon toga i premijerno na Z1 tv-u u četvrtak 8.4.2021. u 18.30 i subot u 23.00 sata, na ostalim partnerskim televizijama: Trend tv, SBTV, Vinkovačka plava tv, Jadran tv, Šibenska tv, Prigorska tv i RTV HB, prema rasporedu.

Prvakinja kazališta Komedija, popularna filmska i televizijska glumica, iskreno progovara o tome zašto je za proslavu velikog jubileja – 50 godina karijere – odabrala komad u kojemu igra ostarjelu prostitutku, zašto su joj veliki filmski redatelji, poput Vrdoljaka, Bulajića, Papića, uvijek davali uloge u kojima im je bilo važnije kako izgleda te kako ju je otkrio Zafranović i povjerio joj glavnu ulogu u filmu još kao maloljetnici.

Prisjeća se manekenske karijere i koliko joj je štetila kao mladoj glumici, kako je snimila scenu seksa s Ljubišom Samardžićem u erotskom filmu, zakopčana do grla, govori o iskustvu samohrane majke sina Luke, koji je danas uspješan poduzetnik, odnosu prema rodnom Splitu, otkriva zašto nije bila miljenica Vlade Štefančića i kako ju je spasio Zlatko Vitez.

Otkriva i tajnu sjajnog izgleda na kojemu joj zavide znatno mlađe kolegice, estetskim zahvatima i ponudi da napokon snimi filmsku ulogu u kojoj će pokazati životnu i glumačku zrelost…