“Božićno čudo” – Kim Verson donosi pravi duh blagdanske atmosfere! [VIDEO]

Foto: Nicolas Diamane

Talentirana kantautorica Kim Verson odlučila je nadolazeće zimske dane začiniti pjesmom ‘Božićno čudo’. Ova božićna poslastica stilski zapakirana u pop žanr donosi prozračnu i vedru i blagdansku atmosferu. ‘Božićno čudo’ pjesma je koja na prvu ulazi pod kožu i donosi duh blagdana.

”Jako me veseli što iz svoje kreativne radionice napokon predstavljam jednu božićnu pjesmu. ‘Božićno čudo’ na vedar i razigran način donosi duh prave blagdanske atmosfere”, riječi su kojima je Kim započela priču o nastanku ove pjesme.

Pjesma, osim što je božićna, ujedno je i ljubavne tematike. Zanimljivo je kako je Kim prva u pjesmu uvela svima poznatog filmskog dječaka Kevina. Kevin je sinonim za Božić i zimsko vrijeme pa je sasvim opravdano zaslužio svoje mjesto u glazbenoj priči koju nam donosi Kim: ”Inspiracija su mi bili neki od božićnih filmova koje rado gledam uz kolačiće, toplu čokoladu ili domaći rum punč, a smatram da je i Kevin zaslužio biti spomenut s obzirom da nas zabavlja iz godine u godinu svakog Božića.”

I ova pjesma nastavak je odlične suradnje Kim Verson i Alana Dovića – glazbu i tekst potpisuje Kim, a aranžman i produkciju Alan.

Vjerujemo da će se ‘Božično čudo’ ove godine naći i na vašoj listi ”najljepših božićnih pjesama”.