Marijan Ban nastupa na festivalu “Zapruđe uživo”, a osim njega još i…

marijan-ban

Ovogodišnje, 17. po redu izdanje kvartovske manifestacije “Zapruđe uživo”, inače jedne od dugovječnijih u Zagrebu, održava se 21. i 22. svibnja.

Organizatori ponosno ističu da se ove godine na poziv odavalo toliko bendova, toliko da svi ne bi mogli nastupiti ni da festival traje pet dana, tako da nekima jedino preostaje čekati sljedeće, 18. izdanje.

Ovo je konačni popis bandova koji će nastupiti prije glavnih izvođača: Skinbajtersi, Halftonz, Bombaderi, Genova, Rusty Strings (Željko Toth i Saša Matej Munjas), Media Stres, Shadon Pearls, Damir Gossain & Zemlja, No Limits, Rizična skupina, Lobotomija, Sara Spinčić, Psihoza, Space Jam, ČKD Praha, Vikend Revolucija, Mr. Pig Pop i plesna grupa Irish Maiden.

A glavni izvođači?

U subotu, 21. svibnja, nakon cjelodnevnog zagrijavanja, koje će odraditi navedeni bandovi, na zapruđansku pozornicu penju se prvo Cassandra At The Well (The Doors Tribute Band), a zatim, kao glavni band, Queen Real Tribute.

U nedjelju, 22. svibnja, zagrijavanje izvode PunKV EKV tribute, da bi kao veliko finale, pozornicu preuzeli Marijan Ban i Diktatori.

Foto: marijanban.hr