Joško Klisović predstavio svoju kandidaturu, evo što će prvo uraditi ako postane gradonačelnik Zagreba

Joško Klisović predstavio svoju kandidaturu, evo što će prvo uraditi ako postane gradonačelnik Zagreba
Foto: Screenshot Facebook / SDP Hrvatske

SDP je danas predstavio kandidaturu Joška Klisovića za geraonačelnika Zagreba, a sam Klisović je tom prilikom je kazao kako se odlučio kandidirati jer ima viziju razvoja Grada.

“Građanima nudim poštenu vlast i da sudjeluju sa mnom u vođenju grada. Bit će tu referenduma, financiranja projekata i crowfundinga i mnogih drugih kreativnih metoda. Idemo u borbu protiv korupcije. Moji prioriteti bit će obnova i razvoj grada, rekonstrukcija Holdinga i gradske uprave. Cijeli grad vapi za rekonstrukcijom”, rekao je Klisović, javlja Dnevnik.hr.

Rekao je da će prva stvar koju će napraviti biti detaljan plan obnove grada te će statičari pregledati sve zagrebačke škole. Poručio je i kako Zagrepčani koji nakon potresa žive u kontejnerima neće morati plaćati režije.

“Denivelirat ćemo gradsku željeznicu kako bismo grad učinili funkcionalnom cjelinom”, rekao je.

Dodao je kako ima dovoljno vremena da se predstavi građanima koji se nisu imali prilike upoznati s njegovim radom.

“Ne želim biti onaj gradonačelnik koji će se šetati gradom i onda zvati da se rupe pokrpaju, tako se ne vodi grad”, rekao je Klisović. Istaknuo je kako će svatko tko dobro radi svoj posao ostati na svojoj poziciji.

Na pitanje može li Mirela Holy nakon tvita o “dotepencima” i dalje biti dio njegova tima, rekao je kako je izabrala krive riječi.

“Ona je htjela upozoriti da neki ljudi izvan Zagreba mogu saznati da ima viška cjepiva. To su padobranci, ne dotepenci. Kako je moguće da Zagrepčani budu zadnji na redu za cijepljenje? Kriv je onaj tko u računicu nije ukalkulirao građane Zagreba. To su i Stožer, HZJZ i svi oni koji su donosili odluku tome tko će se cijepiti po kojem redu”, rekao je Klisović.

Poručio je kako cijeni i poštuje Tomislava Tomaševića te će mu biti odličan partner u upravljanju gradom.