IZBORNIK ŠOŠTARIĆ: Nema nikakve tragedije, mi i dalje sanjamo svoj veliki san – polufinale Europskog prvenstva

IZBORNIK ŠOŠTARIĆ: "Mi i dalje sanjamo svoj veliki san, a to je polufinale Europskog prvenstva.“
Foto: © Stanko Gruden / kolektiff

Nakon pete utakmice na Europskom prvenstvu, u kojoj Hrvatice nažalost nisu uspjele pobijediti Norvežanke, svoje dojmove iznijeli su izbornik Nenad Šoštarić i reprezentativka Dora Krsnik.

“Činjenica je da smo odigrali odličnih 40 minuta protiv Norveške i da smo jedino mi i Norveška odigrali pet utakmica u 10 dana. Kao što smo rekli da nema euforije kad pobjeđujemo, tako sad nema nikakve tragedije. Sad se moramo pripremiti, odmoriti i u potpunosti se posvetiti utakmici s Njemačkom. Mislim da im apsolutno možemo parirati”, rekao je Nenad Šoštarić, izbornik hrvatske ženske seniorske reprezentacije, i poručio: “Mi i dalje sanjamo svoj veliki san, a to je polufinale Europskog prvenstva.“

“Mislim da smo odlično odigrale 40 minuta, odlično smo se branile, trčale, iako smo imale najviše problema s tom polukontrom i kontrom. Mislim da je umor odradio svoje. Idemo dan po dan, izvuć ćemo ono što je bilo dobro, ono što nije ćemo popraviti. Borit ćemo se, dat ćemo sve od sebe i vjerovati u sebe!“, rekla je Dora Krsnik.