Dejana Milosavljevć: “Danas nije išlo, dat ćemo sve od sebe u utakmici za treće mjesto”

Foto: Uros Hocevar / kolektiff

Nakon povijesne bitke i polufinala Europskog prvenstva, komentar utakmice s Francuskom dali su izbornik Nenad Šoštarić i reprezentativka Dejana Milosavljevć.

“Ovo je bilo prvo veliko polufinale hrvatskog ženskog rukometa. Izgubili smo u prvom poluvremenu, zabili smo samo pet golova, promašili puno zicera i to je ono ključno”, rekao je Nenad Šoštarić.

!Francuskinje su znale s kim imaju posla i pripremile se za naše detalje i sitnice. Mi moramo biti svjesni da u nedjelju igramo za medalju, a to se nikad nije dogodilo u povijesti ženskog rukometa. Dakle, treba stati na loptu i reći da smo došli u društvo velikana gdje nas nisu očekivali, i da moramo proći školarinu, ali istovremeno biti svjesni da sa svakim od njih možemo igrati. Napravili smo velike stvari. Želimo da naš zadnji dojam u nedjelju bude lijep i da svi znaju da smo zaista nešto napravili“, dodao je izbornik hrvatske ženske seniorske reprezentacije.

“Mislim da je ovo bila najbolja utakmica Francuske, bile su jako agresivne i nama je bilo jako teško. Mislim da smo promašile puno zicera i imale smo dosta tehničkih pogrešaka. Te cure igraju u većim klubovima i ligama, dale smo sve od sebe, ali nije išlo. Dat ćemo sve od sebe u utakmici za treće mjesto“, izjavila je Dejana Milosavljević.