Invazija Zagrebparkinga: Trnje od ponedjeljka postaje druga zona

Zagrebparking će od ponedjeljka, 26. svibnja, uvesti kontrolu i naplatu parkiranja u dijelu općine Trnje, a sva nova parkirališna mjesta biti će dio II. zone (žuta).

parkiranje-2-zona

parkiranje_zg

Zagrebparking u današnjem priopćenju navodi da su u sustav kontrole i naplate parkiranja uvrštena parkirališta u Ulici grada Vukovara (od Ulice Hrvatske Bratske Zajednice do Avenije Marina Držića – južna strana), Ulica Petra Grgeca, Ulica Cvijete Zuzorić, Avenija Marina Držića (od Ulice grada Vukovara do Slavonske avenije), Vranovina, Vranovinski ogranak I, Vučanska ulica, Bosutska ulica, Kruge, Pile I., Rujnička ulica, Nalješkovićeva ulica i Trg kardinala Franje Šepera.

Kontrola i naplata parkiranja obavljat će se radnim danom od 7 do 20 sati, a subotom od 7 do 15 sati. Cijena satnog parkiranja u II. zoni (žuta) iznosi tri kune, a osim na parkirališnim automatima korisnici satnu ili višesatnu kartu mogu kupiti i slanjem SMS poruke na broj 700102.

Mjesečna ili višemjesečna povlaštena parkirališna karta namijenjena korisnicima koji zadovoljavaju propisane uvjete, može se kupiti na blagajnama podružnice Zagrebparking u Šubićevoj ulici 40/III i u Centru za korisnike Zagrebačkog holdinga, Ulica grada Vukovara 41. Cijena mjesečne povlaštene parkirališne karte za fizičke osobe – stanare u II. zoni iznosi 40 kuna.

Više informacija kao i uvjete za izdavanje povlaštene parkirališne karte korisnici mogu potražiti na internet stranici podružnice www.zagrebparking.hr ili na info telefon 01 4501 770, navodi u priopćenju Zagrebparking.