GRADSKE SLUŽBE U AKCIJI: Počelo uklanjanje otpada s divljeg odlagališta u Kozari putevima

Divlje odlagalište
Foto: Press

Ured za upravljanje u hitnim situacijama, zaprimilo je informaciju od predsjednika Mjesnog odbora Kozari putevi Denisa Tabakovića da u naselju tog mjesnog odbora jedna osoba već duže vrijeme ispred svoje kuće, a na državnom zemljištu ilegalno prikuplja otpad.

Problem datira još od lipnja prošle godine kad je već provedeno jedno čišćenje ove lokacije od strane Sektora komunalnog i prometnog redarstva, Gradskog ureda za prostorno uređenje, izgradnju Grada, graditeljstvo, komunalne poslove i promet, ali se navažanje smeća i dalje nastavilo, priopćio je gradski Ured za upravljanje u hitnim situacijama.

Divlje odlagalište
Divlje odlagalište

Zbog svega navedenog, danas je pokrenuto novo čišćenje lokacije, a trošak čišćenja bit će prosljeđen Ministarstvu državne imovine koji je vlasnik spomenute parcele.

Budući da na navedenom divljem deponiju žive malodobna djeca o svemu je obaviješten i Centar za socijalni rad Grada Zagreba.

Na lokaciju su izašli djelatnici komunalnog i prometnog redarstva sa djelatnicima Ureda za upravljanje u hitnim situacijama, stoji u priopćenju. [I.Z.]

Divlje odlagalište
Divlje odlagalište
Komentari