Zagrebački vatrogasci noćas su u jednom satu gasili tri požara!

Foto: JVP Zagreb

Zagrebački vatrogasci noćas su u kratkom vremenu, između ponoći i jedan sat. gasili tri požara, objavila je Javna vatrogasna postrojba Grada Zagreba na svojoj Facebook stranici.

Požar skladišta u Brezovici (00:11) u Brezovičkoj cesta gasilo je 18 vatrogasaca sa 7 vozila a požar je zahvatio krovište i međukatnu konstrukciju višekatnog objekta.

Samo kilometar dalje u 00:36 došlo je do požara kuće u Brezovici, ulica Kašinci kojeg je gasilo 21 vatrogasac sa 5 vozila a požar je zahvatio obiteljsku kuću.

Požar krovišta u Vlaškoj ulici (00:51) gasilo je 43 vatrogasca sa 15 vozila a požar je zahvatio cijelo krovište u dužini 40 metara.

Ozlijeđenih osoba nije bilo, uzroke požara utvrdit će policija.

“Osim profesionalnih vatrogasaca iz svih postaja, angažirani su bili i na tome im zahvaljujemo, dobrovoljni vatrogasci Hrašća, Sesveta, Šestina, Kustošije, Zapada, Svete Klare i Kučilovine”, stoji u objavi.

Svi požari su uspješno ugašeni, a na terenu su bili i djelatnici Policijske uprave zagrebačke, Elektre Zagreb, ZET-a, Nastavnog zavoda za hitnu medicinu Grada Zagreba i Ureda za upravljanje u hitnim situacijama (UHS). Nije bilo ozlijeđenih osoba, a uzroci požara i šteta bit će utvrđeni nakon policijskih očevida, priopćio je UHS.

Tri požara u kratko vrijeme…

Požar skladišta u Brezovici (00:11) u Brezovičkoj cesta gasilo je 18 vatrogasaca sa 7…

Objavljuje Vatrogasna postrojba ZagrebPetak, 18. prosinca 2020.