Bojana Gregorić Vejzović otkriva zašto je imala potrebu napisati javnu zahvalu svojim roditeljima

Foto: Unimedia

Bojana Gregorić Vejzović, zvijezda hrvatskog glumišta, junakinja mnogih serija, filmska glumica i prvakinja Gavelle, gostuje u Art Caffeu kod Borisa Homovca.

Tijekom razgovora ona otkriva zašto je imala potrebu napisati javnu zahvalu svojim roditeljima, govori o vezi s majkom, filmskom divom Božidarkom Frait, uspješnoj baletnoj karijeri, koju je zamijenila glumačkom, prisjećajući se prve glavne uloge Janice u predstavi “Breza”, kojom je započela zvjezdanu karijeru.

Prisjeća se nagrađivane uloge u hit mjuziklu “Chicago” na Komedijinoj sceni, snimanja telenovela, zašto su je filmski redatelji odbijali na audicijama, glumačkom razvoju od naivki, heroina, do problematičnih žena u zrelim godinama.

Govori i o iskustvu Unicefove ambasadorice, odnosu s vlastitom djecom, velikom broju sljedbenika na društvenim mrežama, iskustvu ranog ulaska u prvi brak te želji da ostane samo glumica, uživajući u izazovima profesionalne i životne zrelosti.

Emisiju pogledajte četvrtak, (13.05.2021.) u 18.30 i subotu u 23.00 sata na Z1 televiziji a nakon toga na svim ostalim partnerskim tv postajama: SBTV, Tv Jadran; Tv Šibenik, RTB HB, Vinkovačka plava tv, Trend tv, Prigorska tv. Također, emisija je od subote i na Youtube kanalu Art Caffe, kliknite subscribe, gdje možete pogledati i prethodne goste: https://youtu.be/5aEDDLv0xlo