PERVAN OBJAVIO RADOSNU VIJEST: Skuhao je novi stand up show koji će vas nasmijati do suza!

Foto: Press

Jedan od najpopularnijih domaćih komičara, Željko Pervan, stiže na otvorenu pozornicu Lisinskog nasmijati vas do suza!

Pervan je napokon skuhao svoj novi stand up show “Ljubav i zloba 1” kojeg će izvesti u utorak, 25. svibnja s početkom u 20:30 sati, a o kojem kaže: “Cijeli sam život trpio ljubav pa zlobu. Ljubav prvo pa onda zloba. Ljudi se zaljubljuju isključivo u nepoznato. Kada me spoznaju i upoznaju, žene su redovno postale zlobne prema meni. Ili su govorile istinu?! Ne znam, ali mogu s vama podijeliti svoja iskustva i misli!”

Još od nastanka “Zločeste djece” preko legendarne “Večernje škole” pa sve do “Pervanova dnevnika”, njegovi projekti, stand up showovi i predstave uredno ruše rekorde popularnosti i rasprodaju se gdje god se ovaj komičar, glumac i scenarist pojavi.

Ovo je jedinstvena prilika da nakon epidemiološke pauze doživite Željka Pervana u najboljem izdanju i u posebnom ambijentu Atriuma Lisinski, otvorenog u prolazu između Hrvatske matice iseljenika i Dvorane Lisinski.

Ulaznice za Pervanov stand up show “Ljubav i zloba 1” puštene su u prodaju po cijeni od 100 kuna i mogu se nabaviti na blagajni Lisinski ili online u sustavu Ulaznice.hr.