ŽENA ZA SVA VREMENA: Jedinstvena Zdenka Kovačiček gostuje u Art Caffeu

ŽENA ZA SVA VREMENA: Jedinstvena  Zdenka Kovačiček u Art Caffeu
Foto: Unimedia

Diva hrvatske jazz, soul, pop, RnB i zabavne glazbene scene, aktualna dobitnica Porina za životno djelo, kazališna glumica, koja je nedavno, nakon stanke od 17 godina, izdala album “Konstatacija jedne mačke”, naslovljen prema stihovima Slavice Maras, gostuje kod Borisa Homovca.

Emisiju možete pogledati na službenom Youtube kanalu Art Caffe https://youtu.be/Efero_dSuOQ na kojem se nalaze i arhiva svih prethodnih emisija koje se emitiraju na Z1 televiziji četvrtkom u 18.30 i subotom 23.00 sata kao i na drugim partnerskim televizijama: Tv Šibenik, SBTV, Vinkovačka plava tv, RTV HB, TV Jadran, Ptigorska tv, Trend tv.

Zdenka otvoreno i iskreno govori o tome kako je danas traženija nego ikad, o suradnji i interakciji na sceni s upola mlađim zvijezdama: Remy iz Elementala, Davorom Gobcem i Matijom Cvekom, o tome kako nove generacije danas slušaju njezine stare hitove, poput “Frke” i “Elektre”.

Prisjeća se gostovanja po američkim klubovima u Europi, turneja po Sovjetskom Savezu, nastupa za Gorbačova i otkriva razloge zašto nije napravila svjetsku karijeru.

Govori i o igranju glazbenih diva Janis Joplin i Elle Fitzgerald na kazališnim daskama, tragediji nekih kolegica s hrvatske scene, kako je legendarna kuća Chanel s njezinom pjesmom završila reviju na pariškom Tjednu mode, o tome kako piše autobiografiju i priprema dokumentarac o sebi, a otkriva i svoja iskustva s kasnim majčinstvom, brakom, muškarcima…