ZAMJENICA GRADONAČELNIKA: Izgubili smo prvog od nas, punih 20 godina nesebično je radio za ovaj grad

Foto: Screenshot HRT

Zamjenica gradonačelnika Jelena Pavičić Vukičević izjavila je da je oformljen odbor za posljednji ispraćaj preminulog gradonačelnika Milana Bandića te da se u 12 sati otvara knjiga žalosti u zgradi Gradske uprave.

“Mi ni u kojem trenutku nećemo zaboraviti što je istinska uloga uprave. Naša uloga je biti odgovorna, učinkovita i funkcionalna gradska uprava i iako smo izgubili prvog od nas ta misija pratiti će nas do kraja mandata”, rekla je Jelena Pavičić Vukičević u svom obraćanju novinarima ispred zgrade Gradske uprave, objavio je HRT.

Istaknula je da Bandić doista živio i umro za grad Zagreb, ne poznavajući radni dan, vrijeme dnevnog, tjednog ili godišnjeg odmora.

“Punih 20 godina nesebično je radio za ovaj grad. Često je govorio da iza ljudi ostaju njihova djela i zato on nikada neće umrijeti. Hvala divnom čovjeku, vođi, prijatelju, čovjeku koji možda nije imao dovoljno vremena za svoju obitelj, ali ju je iskreno volio”, naglasila je Pavičić Vukičević.

Pavičić Vukičević dodala je i kako su jutros oformili odbor za posljednji ispraćaj, te će javnost tijekom današnjeg dana obavijestiti o svim informacijama vezanim za komemoraciju i posljednji ispraćaj.

Zahvalila je svim građanima i institucijama koje od sinoć izražavaju sućut, te pozvala sve ožalošćene da se od 12 sati dođu upisati u knjigu žalosti u zgradu Gradske uprave.