Zaigrajte “ljudski čovječe ne ljuti se” i osvojite nagrade

U subotu, 13. srpnja od 17 do 20 sati, Arena Centar na vanjskom trgu Dalmacija poziva sve punoljetne osobe da zaigraju popularnu društvenu igru “ljudski čovječe ne ljuti se” i osvoje ulaznice za koncert Robbie Wiliamsa!

ljudski-covjece-ne-ljuti-se

Dobro poznatu društvenu igru “Čovječe ne ljuti se” nema tko nije iskušao i tko se zbog nje nije naljutio. Umjesto djece, u ovoj priči glavni su likovi “odrasli pijuni” koji se sami kreću po ploči s velikom kockom u ruci, a pod vodstvom komičara iz Studia Smijeha. Na određenim poljima igrače očekuju i posebna iznenađenja!
Sudjelovanje u igri je besplatno, a prijaviti se svi zainteresirani mogu na [email protected]. Pobjedničku ekipu Eventim daruje sa 4 ulaznice na koncert Robbie Wiliamsa, a sve ostale sudionike očekuju vrijedne nagrade.
“Ljudski čovječe ne ljuti se” dio je ljetnog programa “Idemo na plažu! Idemo u Arena Centar!” koji traje tijekom cijelog ljeta – svaki vikend u srpnju i kolovozu i uključuje razne koncerte, sportski, zabavni program, odbojku na pijesku, Dj fešte, revije…
Više informacija na www.arenacentar.hr

Nagrade za 3 najbolja tima:
1.mjesto: 4 ulaznice na koncert Robbie Wiliamsa u Zagrebu, 13.08.2013. poklanja Eventim
2. mjesto: 1 sat bowlinga za 4 osobe poklanja skybowling, 4 poklon vaučera za besplatnu vožnju poklanja karting Arena
3.mjesto: 4 ulaznice za zizanciju, litru rakije u litru majmunovače poklanja Studio Smijeha