Vraća se Tamagotchi, naravno, sada s puno više mogućnosti

Popularna igračka u obliku jajeta, iz devedesetih godina, Tamagotchi, vratila se na tržište nakon 17 godina i puno je naprednija. Korisnici mogu razmjenjivati poruke, poklone i dogovarati virtualne sastanke.

tamagotchi
Tamagotchi je prodan u gotovo 80 milijuna primjeraka širom svijeta, a njegova nova generacija bi mogla biti još uspješnija. Novi Tamagotchi omogućava komunikaciju između korisnka i igranje igrica, a moguće je zaustaviti sve njegove funkcije.

Korisnicima je dostupno nekoliko likova, a ne samo jedan, kao što je bio slučaj ranije. Osnovni zadaci korisnika su isti kao i ranije, a to je da hrane svog virtualnog ljubimca, da ga održavaju čistim, zdravim i zadovoljnim.

Devedesetih je Tamagotchi najavio digitalno doba na polju igračaka, tako da smo veoma uzbuđeni što ćemo kupcima ponuditi modernu igračku. Inovativne opcije, novi likovi i komunikacija između korisnika, uključujući opciju ‘bump’, zabavit će novu generaciju fanova Tamagotchija.

Radujemo se početku prodaje, jer će Tamagotchi postati važan član mnogih porodica, izjavio je direktor marketinga kompanije Bandai Darrel Jones.

Novi Tamagotchi će biti pušten u prodaju 26. prosinca po cijeni od 29,84 eura.