Zagrebparking upozorava: Zbog mimohoda ćemo s ovih lokacija premještati vozila…

zagrebparking_pauk

Podružnica Zagrebparking obavještava građane da će od subote 01. kolovoza do utorka 04. kolovoza 2015. godine zbog pripreme i održavanja mimohoda povodom obilježavanja obljetnice vojno-redarstvene akcije “Oluja” u Ulici Florijana Andrašeca i na parkiralištu istočno od Nacionalne i sveučilišne knjižnice (Ulica Hrvatske Bratske Zajednice broj 4) svim vozilima biti zabranjeno zaustavljanje i parkiranje.

Navedenih datuma zatečena vozila bit će premještena sukladno postavljenoj prometnoj signalizaciji.

Podružnica Zagrebparking moli građane da u utorak 04. kolovoza 2015. godine, također zbog pripreme i održavanja mimohoda povodom obilježavanja obljetnice vojno-redarstvene akcije „Oluja“ ne parkiraju svoja vozila na lokacijama Gornji grad (Opatička, Vranicanijeva, Habdelićeva, Vitezovićeva, Matoševa, Brezovačkog, Kuševićeva i Ćirilometodska ulica te na Jezuitskom i Markovićevom trgu), parkirališta Paromlin, Trga Stjepana Radića te Ulice grada Vukovara kod kućnih brojeva 37 i 41 (parkirališta ispred zgrade Zagrebačkog holdinga d.o.o i poslovnice RBA). Navedenog datuma sva zatečena vozila bit će po nalogu MUP-a premještena iz sigurnosnih razloga.

Korisnici parkirališta “Paromlin“ svoja vozila mogu, pod istim uvjetima, parkirati na lokaciji južno od Nacionalne i sveučilišne knjižnice, koja također pripada IV.2. zoni (narančastoj). Parkiralište s istočne strane Zagrebačkog velesajma također neće biti dostupno građanima 04. kolovoza 2015. godine, a korisnicima će na raspolaganju, pod istim uvjetima, stajati parkiralište u Turininoj ulici, koje pripada IV.1. zoni (narančastoj).

Informaciju o lokaciji na koju će vozila biti premještena građani mogu doznati pozivom na broj telefona Službe za premještanje i blokiranje vozila podružnice Zagrebparking: 01 / 6421 888, javili su iz Zagrebparkinga.