VIDEO: Prelijepa Fani Čapalija prošetala ulicama Trogira

Jedna od najljepših žena svijeta Fani Čapalija zvijezda je novog videospota klape Rišpet! Čarobni krajolici i najljepši dijelovi Trogira te prekrasna pjesma Ne more vrime vratit će nas u stara vremena i vjeru u ljubav koja je nekada bila svetinja.

fani_capalija

U Atraktivnom videospotu Fani Čapalija šeta ulicama starog grada Trogira, dok zaljubljeni mladić ne može zaboraviti osjećaj koji ga prati od kad ju je prvi puta ugledao. Fani se pojavljuje u prekrasnim kreacijama dizajnerice Monike Sablić, kombinezonu od retro čipke te rozoj cvjetnoj suknji koja dočarava starinsku ljubavnu priču tradicionalne Dalmacije.

“Nisam puno dvojila oko ovog angažmana i drago mi je što sam dio ove prelijepe priče. Na snimanju sam uživala u odličnoj atmosferi, dobrom društvu i stihovima pjesme Ne more vrime koju ću rado slušati cijelo ljeto” – izjavila je jedna od najljepših žena svijeta Fani Čapalija.

Stihove prekrasne nostalgične pjesme otpjevali su vrhunski glazbeni vokali Ivo Amulić, Jure Šaban Stanić, Damir Burić, Jure Bralić, Frane Jukić, Marin Čoko i Igor Visković. Klapsku baladu potpisuje Pero Kozomara, ujedno producent i skladatelj klape, a video spot je režirao Željko Petreš.

“Ne more vrime prekrasna je ljubavna pjesma koja prikazuje ljetna vremena starog Trogira, a bajkoviti ambijent starog grada odlično prati bezvremensku ljubavnu priču. Prekrasna Fani Čapalija, za mene osobno najljepša hrvatska miss svih vremena dodatno je začinila snimanje videospota i atraktivne kadrove učinila čarobnima” – izjavio je Ivo Amulić iz klape Rišpet.

Pjesmu Ne more vrime klapa Rišpet predstavit će na nadolazećem Splitskom festivalu koji im je prošlih godina donio mnoge nagrade.