Urnebesni hit mjuzikl “Crna kuća” ponovo u Zagrebu!

Zabranjena ljubav kaptolskog biskupa i naivne gričke djevojke, neobuzdana strast u podzemlju crkvenog središta metropole, te dvojica veselih, ali sumnjivo nerazdvojnih franjevaca, sve to začinit će najromantičniji mjesec u godini, u urnebesnom spektaklu koji je na noge podigao cijelu regiju, a sada se u velikom stilu vraća na zagrebačke pozornice! Hit predstava koja izaziva nezaustavljivu poplavu smijeha, Crna kuća – mjuzikl u boji, nastavlja drugu sezonu igranja posebnom izvedbom 28. veljače 2014. u Kino dvorani Studentskoga centra u Zagrebu, s početkom u 19.30 sati.

CRNA-KUCA1

Damir Kedžo kao neodoljivo zli biskup Hudi, Dunja Fajdić i Ema Gagro kao dvije zaljubljive gričke šopingholičarke, Marija Kolb kao posljednja kaptolska vještica, te Hrvoje Foretić kao naočiti Juraj, zajedno s najraspjevanijim i najrasplesanijim ansamblom u regiji, jamče nezaboravan kazališni provod u mjuziklu koji nema dlake na jeziku, i tijekom kojeg publika od smijeha doslovno ispada sa sjedala.

Ne dopustite da mjesec ljubavi prođe, a da ne pogledate ovu urnebesnu predstavu koja je do sada oduševila i bez daha ostavila više od 30.000 gledatelja, i za koju se traži karta više. Zarazan humor i pregršt originalnih glazbenih hitova koji se izvode uživo uz vrhunski bend, te do sada neviđeno bogatstvo kostima, jamac su vrhunske zabave i spektakla koji je udario nove temelje hrvatskog mjuzikla.

Ulaznice za novi termin predstave 28. veljače 2014. od 19.30 sati mogu se kupiti po cijeni od 80, 100 i 120 kn u sustavu ulaznice.hr ili na blagajni kina Studentskog centra (pon – pet od 15 – 19 h , subotom od 12 – 16 h), a zbog izrazito velikog interesa za mjuzikl preporuča se što ranija kupnja ulaznica. Sve informacije vezane uz Crnu Kuću i popuste na cijenu ulaznica mogu se pronaći na www.crnakuca.com.