U kojim godinama su žene najsklonije nevjeri?

Iako vjerojatno već imate neki stav o tome, možda nije zgorega pročitati kakav je odgovor dalo istraživanje koje provedeno na uzorku od čak 10.245 žena u Velikoj Britaniji.

ljubav-nevjera

A ono kaže da bi muškarci koji su u vezi sa ženama u dobi od 25. do 34. godine trebali bi biti na velikom oprezu. Naime, istraživanje pokazuje da su žene u toj dobi najsklonije nevjeri. Ono što je posebno zabrinjavajuće da broj žena koje traže izvanbračnu zabavu – raste, piše Tportal.

Većina žena kao glavni razlog nevjere navode neispunjavajući i nezadovoljavajući seksualni život. Istraživanje pokazuje da žene u dobi od 35. do 44. godine ne zaostaju puno za mlađim ispitanicama. Čak 30 posto njih voli malo šarati sa strane.

Čini se da su se žene ugledale na muškarce jer ističu kako i dalje vole svoje partnere, ali im seks s drugima sliži kao razonoda i zabava.

Inače, to su razlozi koje su muškarci navodili kao opravdanje za varanje.

“Žene preuzimaju moć u poslovnom svijetu, ali očito i na seksualnom području. Nisu više spremne na kompromise u smislu loših seksualnih izvedbi pa zadovoljstvo traže na drugoj strani”, pojasnio je Noel Biderman, osnivač i direktor stranice AshleyMadison.com.