Rasprodan je 17. zagrebački prosinački koncert Tomislava Bralića i klape Intrade

Foto: Scardona

Ponovno su uspjeli! Tomislav Bralić i klapa Intrade nastavljaju uspjehe svoje zagrebačke koncertne tradicije.

Već 17 godina pune najveće zagrebačke dvorane, a ove će godine u punoj Ciboni zapjevati 2. prosinca. Posebna glazbena poslastica ovogodišnjeg koncerta je pratnja Orkestra Josipa Cvitanovića koji će dati posebnu čar njihovim najvećim dalmatinskim hitovima.

Cijela je priča zagrebačkih koncerata započela 2006. kada je održan koncert u Lisinskom. U karijeri klape Intrade ta je godina bila prekretnica karijere – nastupom na legendarnom koncertu “Ne damo te pismo naša” na Poljudu oduševili su publiku i preko noći postali ljubimci publike, ali ne samo u kontekstu Dalmacije.

Snimka njihove izvedbe “Croatio, iz duše te ljubim” na raspjevanom Poljudu pronijela se zemljom i započela pravu malu klapsku revoluciju koja je pridonijela popularnošću klapske pjesme i izvan okružja u kojem je nastala.

Od tada traje fenomen klape Intrade, a još jedan rasprodan koncert u Zagrebu daje naslutiti da nije dosta ni klapi ni publici. U ovih 17 godina koliko već traje tradicija zagrebačkih koncerata, ovo će zadarskoj klapi biti deveti put u Ciboni.

Pjevali su u svim većim zagrebačkim koncertnim prostorima, od Lisinskog do Arene, ali upravo im je u Ciboni najljepše. Ovdje se osjećaju, kako kažu, kao doma, a za svoje će goste još jednom pripremiti pravi spektakl.