Tomislav Bralić i klapa Intrade najavili i treći koncert u Lisinskom

Ove će godine Tomislav Bralić i klapa Intrade svoj tradicionalni prosinački koncert u Zagrebu otpjevati čak tri puta zbog velikog interesa, neki se već šale da se jedan koncert pretvorio u “Tjedan Tomislava Bralića i klape Intrade u Lisinskom”!

klapa-intrade-625

Prije tjedan dana prvi datum (06.12.) tradicionalnog koncerta Tomislava Bralića i klape Intrade je rasprodan i najavljen je novi termin. Sada, samo tjedan dana nakon, u rekordnom roku, rasprodan je i drugi datum, koncerta (07.12.) koji će se održati u Lisinskom.

Stoga je najavljen i treći koncert koji će se održati 11. prosinca, također u Lisinskom. Gost će biti Tedi Spalato.

Tomislav Bralić i klapa Intrade iza sebe, a u sklopu tradicionalnih božićnih koncerata u Zagrebu, već imaju rasprodanu Arenu Zagreb, nekoliko rasprodanih velikih dvorana Doma sportova, rasprodan Lisinski i sada se povijest rasprodanih koncerata ponavlja.

Ovih dana Bralić i klapa ne skrivaju svoju sreću sa ovim odličnim vijestima i već su pomalo nestrpljivi susresti se sa zagrebačkom publikom koja ih tolike godine podržava, voli i uvijek iznova jedva čeka vidjeti i čuti.

Najbolje ulaznice i popuste na albume će kupci već tradicionalno moći osigurati u Scardoni (Srebrnjak 64). Ulaznice se mogu kupiti u Scardoni i na blagajni Lisinskog.